Poslednja ponuda

Medu aktuelnim "last minute" ponudama, pogledajte i sve ostale pogodnosti što vam nudumo. Klikni ovde

Knjiga utisaka

Vaše komentare možete upisati Klikni ovde
SOKOBANJA HOTEL MORAVICA 3*

Sokobanja je smestena u kotlini izmedju Rtnja (1.560m) i Ozrena (1.117m) na nadmorskoj visini od 400 m. Odlikuju je blaga i umerena klima, cist vazduh, bogatstvo zelenih povrsina i  izvori mineralnih voda, po cemu je ova banja poznata.

Brojni hoteli i odmaralista pruzaju idealne uslove za odmor i rekreaciju tokom cele godine.

 Hotel Moravica, jedini hotel sa 3 zvezdice u Sokobanji u 2016-oj godini,  nalazi se u mirnom kraju Sokobanje u blizini reke Moravice, okruzen zelenilom grabove i cetinarske sume, potpuno izdvojen od saobra?aja. Hotel poseduje 10 hektara sopstvene zelene povrsine. Raspolaze komfornim 1/2, 1/3 i 1/4  sobama sa TWC. Kapacitet hotela je 200 lezaja. U sadrzaju hotela se nalaze: diskoteka, zabavni park (klackalice i ljuljaske), tereni za kosarku, odbojku, mali fudbal.

www.hotelmoravica.rs 


ZLATIBOR

Zlatibor se nalazi u jugozapadnom delu Srbije, na nadmorskoj visini od 700 do 1500 m u blizini Uzica i Cajetine. Zahvaljujuci specificnoj klimi i karakteristicnim vazdusnim strujanjima, zivopisnim predelima, cistom vazduhu i velikom broju suncanih dana, Zlatibor se razvio u poznati letnji i zimski turisticki centar.


DIVCIBARE

Divcibare je gradsko naselje i poznato turisticko mesto u na planini Maljen. Nalazi se 107 kilometara od Beograda. Pruza se od Crnog vrha, Paljbe, Golupca do Velikog brda. Nalazi se na visini od 980 metara nadmorske visine, najvisi vrh 1095m. Divcibare imaju blagu klimu, 280 dana godisnje bez padavina, dok zime obiluju snegom puna cetri meseca. KOPAONIK - Odmaraliste "MASINAC" Hotel "SREBRNA LISICA"

Kopaonik je najveci planinski masiv u Srbiji. Jedan njegov deo je zasticena zona pod imenom Nacionalni park Kopaonik. Njegov najvisi vrh je Pancicev vrh sa 2017m. Ceo masiv je dobio naziv po velikom rudnom bogatstvu koje je na njemu eksploatisano jos od srednjeg veka, a na njegovom sirem prostoru je smesten citav niz kulturno-istorijskih spomenika iz perioda od XII do XV veka. Kopaonik predstavlja jednu od najpopularnijih turistickih destinacija u Srbiji. 

Odmaraliste "Masinac" raspolaze sa 120 kreveta. Svaka soba ima svoje kupatilo. Odmaraliste poseduje kafe-bar sa kamin salom, prostranu trpezariju, prostor za stoni tenis, i mini ucionicu u kojoj se odrzava nastava. Nastava u prirodi obuhvata sportske, izvidjacko-planinarske i druge aktivnosti, terenske i sportske igre koje su sezonski prilagodjene.

Hotel "Srebrna Lisica" se nalazi u samom srcu ski-centra u okviru Nacionalnog parka Kopaonik, pored bujne sume smrce s jedne strane i sa sirokim pogledom na kopaonicki pejzaz kojim dominira Kukavica. Sa hotelskog parkinga je ulaz u prostrani hol sa recepcijom. omah pored recepcije je moderno opremljena skijasnica sa ski-servisom za iznajmljivanje i odrzavanje ski opreme. Pocetnici i rekreativci mogu na recepciji da zakazu casove obuke voznje skija i ski borda kod vrhunskih ski- ucitelja.
Za mladje, a ukoliko zele mogu i stariji, tu je i igraonica sa najnovijim PC i Sony igricama. U holu, kao irestoranu i aperitiv baru, obezbedjena je bezicna internet veza. Nedaleko od recepcije je i prodavnica u kojoj se mogu kupiti slane i slatke grickalice, pasta za zube, kreme, voda, suveniti...